CSRental

Search
Close this search box.

Aggregaten en stroomvoorziening

Betrouwbare huuroplossingen voor noodstroom, direct ter plaatste
CSrental levert dieselgeneratoren voor elke energiebehoefte – onafhankelijk van het lichtnet – voor bijvoorbeeld op bouwplaatsen, bij evenementen, stroomuitval, calamiteiten waarbij een noodaggregaat direct nodig is of extra stroomvraag.

De compacte en lichtgewicht generatoren tot 40 kW, zijn speciaal ontworpen als voeding voor machines bij marktkramen of kleine evenementen. De grotere generatoren worden gekenmerkt door een hoog vermogen met een laag brandstofverbruik. Bij uitstek geschikt voor de stroombehoefte op bouwplaatsen, bij evenementen of circustenten.

In de industrie blijkt regelmatig vraag te zijn naar tijdelijke stroomoplossingen, tijdens onderhoud aan het lichtnet of in geval van calamiteiten. De meeste generatoren zijn uitgerust met klemmenstrook connectoren en kunnen indien nodig worden gevoed door een externe tank.
 
Dankzij de effectieve geluidsisolatie kunnen de generatoren zelfs in bewoonde gebieden worden ingezet. Alle generatoren zijn uitgerust met hijsogen voor een kraan en hefopeningen voor een heftruck.
 
Naast generatoren levert CSrental diverse toebehoren om de stroomvoorziening compleet te maken. Denk hierbij aan verdeelkasten, zwerfkasten, verlengkabels en olietanks voor de generatoren. Alles wat nodig is om in de tijdelijke stroomoplossing te voorzien. Betrouwbare huuroplossingen voor noodstroom, direct ter plaatste.