CSrental

Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.
  • 21 december 2022
  • info@csrental.eu
  • 0

๐’๐ญ๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐š๐ฌ๐ญ?

Het assortiment van CSrental is verder uitgebreid met stoffilterkasten. De stoffilterkasten zijn een flexibel filtersysteem die ingezet kunnen worden waar stofverwijdering nodig is, zoals in de industrie of voor tijdelijke toepassingen. Denk bij deze tijdelijke toepassingen aan het reinigen van lucht tijdens straalwerkzaamheden en het pneumatisch of mechanisch vullen van silo's, bunkers of mengers. 

๐€๐ฌ๐ฌ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐ฌ๐ญ๐จ๐Ÿ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐š๐ฌ๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐ฎ๐ฎ๐ซ
Het assortiment van CSrental bestaat uit twee verschillende uitvoeringen van de CDC, namelijk de CDC 6 nl de CDC 12 stoffilterkast. De capaciteit van de machines ligt tussen de 1.000 mยณ en 12.000 mยณ per uur. De stoffilterkasten zijn uitgerust met een heftruckvoorziening en hijsogen. Dit maakt dat ze flexibel inzetbaar zijn en daardoor geschikt voor de verhuur.

Geรฏnteresseerd in een oplossing voor luchtreiniging? Neem gerust contact met ons op.